Retour en service


Product ruilen

Heb je je toch bedacht en wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@heurkenshuidtherapie.nl. Wel dien je zelf de kosten voor terugzending van het product te voldoen.

 

Ik wil mijn bestelling retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Mits het product nog gesloten is en de verpakking geen beschadiging heeft opgelopen. De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor eigen rekening. Zodra de producten in goede orde zijn ontvangen dan zal het bedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

 

Meld hieronder je retour aan:

Retourneer vervolgens na het aanmelden van je retour het pakket naar het volgende adres: 

 

Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie

Deken van den Ackerhof 5

5431 DP Cuijk

 

Breng uw pakket naar een servicepoint van een pakketbezorger naar uw keuze, zoals bijvoorbeeld DHL of PostNL. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Stuurt u uw pakket aangetekend of verzekerd terug, dan liggen de kosten iets hoger. De kosten voor het retourneren vanuit België kunnen hoger liggen. Controleer het bedrag bij de vervoerder.

 

Terugbetaling

Zodra het product bij ons terug ontvangen is, wordt het aankoopbedrag van de product(en) binnen 14 dagen terug op uw bankrekening gestort. Het is hierbij belangrijk dat het product in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd is geretourneerd. Is het geretourneerde product wel gebruikt (bijvoorbeeld plastic van het product af, gebruikt pompje of een ingedrukte dop), dan kunnen de producten niet retour genomen worden. Is het product beschadigd? Dan worden de kosten voor waardevermindering aan u doorberekend. Zorg er dus voor dat u uw product(en) met zorg retourneert. De kosten voor het retour sturen van de producten zijn te allen tijde voor eigen rekening. Mocht het pakket kwijt raken, dan ligt het risico bij u. Wij raden dan ook aan om het pakket verzekerd te retourneren.