Huidtherapeut Allon


Mijn passie voor de huid

In 2020 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik in diverse klinieken stage gelopen waar ik veel ervaring en inzichten van verschillende behandeltechnieken heb opgedaan. De diversiteit aan huidaandoeningen en huidbehandelingen binnen het vakgebied vind ik erg interessant.

Vanaf medio maart 2021 ben ik mijn eigen praktijk Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie gestart. Deze is gevestigd bij Le Masque Beauty&More in Cuijk, een totaalconcept met verschillende disciplines gericht op huid, haar en nagels.

Binnen Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie voer ik o.a. diverse huidtherapeutische behandelingen uit en geef ik productadvies. Ik haal hier veel voldoening uit mijn werk als huidtherapeute door patiënten te helpen met het verbeteren van huidproblemen op zowel medisch- als cosmetisch gebied. Dat een patiënt binnenkomt met pijn of ongemakken en je kunt dat verbeteren of oplossen, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast staan in mijn werk als huidtherapeute kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ten slotte vind ik mijn passie in het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal behandelresultaat!