Grove huidstructuur


Wat is een grove huidstructuur?

Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën, acnélittekentjes, een grauwe of vale huid? Of is je huid minder elastisch? Dan spreken we ook wel van een grove huidstructuur. Vaak veroorzaakt door invloeden van buitenaf of door het ouder worden.

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen zijn hierbij directe triggers voor de huid. Het resultaat: een vale, grauwe en vlekkerige huid.

De behandeling van een grove huidstructuur is goed te behandelen. Tijdens het intakegesprek vindt een uitgebreide huidanalyse plaats.  De mogelijke behandelingen en de intensiteit hiervan worden besproken. Afhankelijk van jouw wensen en huidstructuur bepalen we de meest geschikte behandeling.


Wat zijn de kenmerken van een grove huidstructuur?

▪ Fijne lijntjes
▪ Grove poriën 
▪ Acné littekens
▪ Grauwe huid


Welke behandeling is geschikt voor mij?

Wellicht is een van de onderstaande behandelingen geschikt. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en huidconditie samen besproken. Er wordt er een persoonlijk behandelplan op maat opgesteld. Op basis hiervan wordt gekeken welke behandeling het meest passend is. 

▪ Dermaceutic Milk Peel 
▪ Basis microneedling behandeling 
▪ Microneedling met SRS serum + masker
▪ Glow Facial (vitamine C peeling i.c.m. microneedling)
▪ Dermaceutic Cosmo Peel 12% / 15% / 18% TCA
▪ Dermaceutic Cosmo Peel Forte